23 Eylül 2015 Çarşamba

Çantamda Neler Var?

Herkese Merhaba;

Bugünkü postumda günlük el çantamda nelerin yer aldığını ve nereden aldığımı sizlerle paylaşacağım.

Öncelikle şu aralar çok kullandığım çantam hakkında biraz bilgi vereyim. Kullandığım çanta Alexander Wang'in ikonlaşmış modeli olan Rocco Bag. Rocco Bag'i her sezon Alexander Wang'in koleksiyonlarında farklı deri ve desenlerde görmeniz mümkün. Çantanın kötü yanı altındaki demir çivilerden dolayı biraz ağır olması ama kullanım ve ikonlaşmış hali bu özelliğini benim umursamama neden oluyor. Alexander Wang Rocco çantamı ben Beymen'den aldım. Alexander Wang satan bütün department store'larda bulmak mümkün ve tabiki kendi mağazalarında.


Şimdi gelelim çantanın içindeki olmazsa olmazlara. Öncelikle telefonum bataryasında problem yaşadığım için powerbank'imi yanıma almadan hiçbir zaman dışarı çıkmıyorum artık. Ben Mipow adlı markanın power cube adlı bir modelini kullanıyorum çokta memnunum. Nasıl buldum derseniz bir arkadaşım yurtdışından getirdi ama illa Mipow olucak değil ya D&R'da da farklı markaların powerbank'lerini bulmak mümkün. Çok satıldığı için bir sürü çeşidini getiriyorlar. 

Powerbank'ten sonra gelelim en önemli ikinci şeye. Tabiki cüzdan :)) Marc Jacobs'ın Marc By Marc Jacobs koleksiyonundan dışı fosforlu metalik gri renkli bir cüzdanı kullanıyorum. Çok kullanışlı, özellikle Türk parasının çok rahat girip çıkabildiği bir cüzdan. Genellikle yabancı designer'ların cüzdanları Euro baz alınarak tasarlandığı için ve Türk parası Euro'ya göre daha büyük oluğu için uygun cüzdanı bulmak zor oluyor bu nedenle cüzdan alırken, özellikle yurtdışından alıyorsanız sakın Türk parasının sığıp sığmadığını kontrol etmeden almayın. Daha önce başıma geldi ve o cüzdana hayli para ödediğim içinde ses etmeden uzun bir süre zar zor kullanmak zorunda kalmıştım. Sizlere benden bir dipnot :)) 


Hava ister güneşli olsun ister kapalı güneş gözlüğüm çantamdan hiçbir zaman çıkmaz. 4 yıl önce aldığım yuvarlak çerçevelerim Ralph Lauren marka. Ralph Lauren'in Blue adlı koleksiyonunda. Biraz ağır bir gözlük lakin tasarımını çok beğeniyorum ve severek takıyorum ama artık eskimeye başladı ve yeni bir gözlük arayışı içerisine girdim. Tabiki bu gözlüğü çekmecemden atmayacağım :))

Son olarakta çok kullanmadığım gün içerisinde ama genede bulunması gereken bir şey olarak gördüğüm iki tane dudak parlatıcım günlük çantamda yer alıyor. Bir tanesi Yves Roche marka pembe parıltılı parlatıcım. Numarası R108, şuan benimki bitmek üzere o nedenle gidip yenisini almam lazım ve bir diğeride Chanel'in 191 numaralı renksiz parlatıcısı. Dudaklarımın şeklini çok beğenmediğim için koyu renkteki rujları sürmeye çok cesaret edemiyorum o nedenle parlatıcılar benim tercihim. Ve son olarak unuttuğum kapıda kalmamak için gereken ev anahtarım :)) Telefonumu yazmama zaten gerek yok:))

Herkese keyifli güzel okumalar. 

Daha aktif takip için sizleri Instagramda M.Vesh'e bekliyorum!!



21 Eylül 2015 Pazartesi

67. Emmy Ödül Gecesi Kırmızı Halı

Merhaba Sevgili takipçiler;

Yakın zamanda bloga yazma imkanı bulamadım, üzgünüm. Bugün bloğumda Türkiye saatiyle dün akşam gerçekleşen Emmy Ödülleri Kırmızı Halı kıyafetlerini paylaşacağım.
67.Emmy Ödül gecesinde benim en çok beğendiğim isim Modern Family dizisiyle yıldızı parlayan Sarah Hyland. Sarah Zac Posen imzalı bordo sade bir tuvaletle ve sade saçıyla benim favorimdi. Bordo elbisesiyle aynı renkte olan ojeleride dikkatimden kaçmadı :))


İkinci favorim gene bir bordo. Zuhair Murad seçen Lena Headey. Lena Heady'i en iyi drama dizisi ödülü alan Game of Thrones dizisi ile biliyoruz. Sanırım beni en çok çeken renk bordo olmuş, birinci ve ikinci favorilerime bakınca.


Julianne Hough'un Marchesa siyah elbisesinin üst tasarımı çok ilgimi çekti. Açıkçası bana kırmızı halı için elbise teklıf edilse öyle farklı bir tasarımı olan bir seçim yapardım ama tabi grçekten teklif gelse nasıl olur bilemeyeceğim:)) Biraz zor bir elbise lakin ben tasarımını üstündeki detayı çok beğendim.


Ve son olarak size en sevdiğim aktris'in elbisesi hakkında yazarak bu postumu noktalıyorum.  Sofia Vergara. Kendisi Modern Family'de oynuyor ve dünyanın en komik aktrislerinden biri benim için. Aksanıyla yaptığı espriler, konuşması, talk showlarda verdiği samimi açıklamalar ve ropörtajlar beni daha da ısıtıyor o kadına. Genellikle Sofia Vergara kırmızı halıda çok farklı elbiseler giymiyor. Çoğunlukla düz farklı renkte ve kumaşta straplez elbiseler seçiyor ve fönlü düz, sade bir saçla poz veriyor. Bu Emmy'Lerde de gene altın sarısı değişik bir göğüs çizgisi olan St. John marka bir elbiseyle boy gösterdi. Elbiseyi çok farklı bulmadım lakin Sofia Vergara'ya karşı olan sevgimden dolayı ona her şeyi yakıştırıyorum ve sizlerle paylaşıyorum.



Hepinize iyi haftalar ve okumalar!
Takipte kalın